About Us(001).jpg

图片1.png

Шенжен Lightman Оптоелектроника Лимитед е държавно ниво високотехнологично предприятие с модерни LED осветителни тела за производство и тестване съоръжения. През 2012 г. Lightman създава OEM фабрика „LED Panel Lighting Co., Ltd“, която прави OEM поръчки за местни и международни компании за осветление. Фирмата е специализирана в светодиодна технология за осветяване на панели и предлага широка гама от решения за LED осветление.

Ние изграждаме силен R & D екип, съставен от топлинни, оптични, електрически експерти с богат опит в технологични изследвания, производство, управление и т.н. Висококвалифицирани работници гарантират, че нашите продукти са с добро качество. Професионални продажби следват с нашите клиенти по всяко време. Разширени автоматична производствена линия, фотоелектрически инструменти, ASM опаковъчно оборудване и тестващи инструменти, ни позволяват да осигурим високо качество, висока стабилност и продукти с висока ефективност.

Ние изграждаме сътрудничество с много доставчици на суровини и компоненти в света, като MITSUBISHI, SAMSUNG, EPISTAR, CREE, BRIDGELUX, ATMEL, PHLIPIS, OSRAM, ON SEMICONDUCTOR, MEANWELL и др.

Повечето от нашите продукти доведе панел осветление получи UL, CUL, DLC, CE, ROHS, FCC, TUV, GS, SAA и EMC сертификати, и са широко изнасяни в Европа, Северна Америка, Япония, Австралия, Южна Америка, азиатски страни и региони. , С добро качество и обслужване, ние получаваме голямо доверие и похвала от нашите местни и чуждестранни клиенти и изграждане на добър имидж и репутация в LED осветление индустрия.

По-долу е lightman глобална търговска мрежа:

Lightman Global Sales Network(001).jpg